Kaffe og feit katt!


Været er 6 pluss, det høljer ned, og jeg har vernet meg slev inn i hjemmelagde tøfler og min brors XXL joggis. Ingen urinveisinfekjson er ønsket i denne kroppen nei...!
Drikker kaffe som man bare kan få hjemme. Stort krus og rykende varm, litt daff men syykt god. (...)


Katten vår Maxime, har lagt på seg X antall kilo siden kastreringen i høst, og han blir kastet ut til stadighet fordi han kun står ved foret og maser på mat. Seriøst, han pleier å velte seg oppi forposen når det er plass.. og vi kan snart trille ham ut i hagen.

Julepynten på bildet er ganske tacky, men jeg elsker den! Tenk å henge opp sine overvektige katter på treet!

Jeg trenger litt hjelp fra dere kreative sjeler. Ønsker meg bøker til jul, fordi det er slikt som er gøy å få, men som er litt dyrt å måtte bruke studentpenger på. Sitter og nørder meg her, for å finne noen gode, men veldig gøy med innspill. Hvile bør jeg ønske meg, da mener jeg boktitler? Er også åpen for andre forslag!

3 kommentarer:

Sætrekjeksen said...

Jeg synes det var en helt fantastisk julepynt og jeg ser potensialet i å utvikle en fin-fin serie med julepynt her, ala camilla! Hvilke typer bøker er det du ønker deg? Skjønnlitterære eller design?

Camilla said...

Designbøker hovedsakelig! Helst grafiske og webinspirerte. Har du noen forslag? Julepynt skal bli silje! Har du det bra forresten?

Sætrekjeksen said...

Mmmm.. jeg føler meg ekstremt u-oppdatert siden jeg ikke kan stikke innom hoeppli lenger og bor i lille bodø. Men jeg skal sjekke litt for jeg er interessert i det selv og vi i jobben ser også etter blader. Et forslag er jo å abbonere på Lützers Archive...de har mye kult, men mere ads..

eg har det bare bra ja. Jobebr ie t firma i Bodø av alle steder, men jeg trives og får gjøre både store og små ting. Lite crazy-crazy design til firmaer, men diverse ting på trappene som blir store. Skal si ifra når noe havner på nett og sånn. Vi skal få ny nettside også, for den som er er litt mindre kul.. Jeg har kjøpt meg leilighet og er litt blakk, men herregud så fantastisk å ha noe eget!! :)
@

Enn du, hvor er du, hva gjør du, har du det bra??

Post a Comment