Champis fra Luigi!

Det å leve i en urban storby hvor shopping, design og mote er tilbedende guder kan være svært spennende noen ganger. En tirsdagskveld gikk to unge damer på kafeen/restauranten ”Alta Moda” med beliggenhet i luksuriøse Brera i Milano. (...)

Denne skrikende kitsch kafeen ropte mot oss at vi måtte inn, og vi var ikke vanskelig å be når det var et nytt sted for oss. Glitter i alle farger, lilla og limegrønn fløyel og masse fjær i en herlig blanding av barokk og moderne plastdekor møtte oss. Helt fantastisk tenkte vi, de har tatt den helt ut! Har de virkelig DEN ironien? Dette måtte vi finne ut.

Vi satte oss ned og koste oss med en herlig blanding av fruktjuicer mens vi nøt atmosfæren. I det vi sitter der strømmer det på med voksne og eldre fruer i pels og herrer med mafiaantrekk som skal på fest lengre inn i restauranten. En typisk italiensk Don Juan med mørk frakk over skuldrene og mørke krøller dratt bakover med brylkrem, tusler forbi og smiler stort til oss. Vi smiler tilbake og fortsetter samtalen vår om reinsdyrhodet i hvit plast med diamant i øyet og fjær mellom horna. En halv drink senere kommer sjefsfrua i lokalet bort til bordet vårt med en flaske Philipponnat Brut Champagne og to über fancy og 20 cm høye champagne glass. Jøss, har a ikke andre avlastningsbord a, tenkte vi? Fruen spør om tillatelse til å sprette den herlige champagnen. Vi nikker og tenker; Så klart, sprett i vei Signora. Så servere hun jammen til oss. Sammen med de edle, brusende dråpene vi får kommer det også et visittkort med navnet på herren som smilte så bredt til oss da han ankom restauranten.

Hohoi er vi på film? Hvor er den romantiske musikken? For dette skjer jo bare på film! Men det var mer. Herremanne hadde til og med skrevet en liten hilsen på baksiden av visittkortet sitt. Dette må dere bare se! Sjekk fotoet. Kan det bli bedre enn dette? Ikke dårlig oppvartning på en tirsdagkveld på vei hjem på skolen. Vi koste oss masse og tuslet hjem godt fnisende av alle boblende. Av høflighet for denne hyggelige og muligens desperate mannen skal vi sende en takkemail. Men milde moses hva skriver man i en slik setting?? Et kreativt forum som dette må jo kunne komme med en rekke herlige tips??


Hilsen Tine

8 kommentarer:

Camilla said...

ansa-sidene og be han krysse ut følgense:

Hvis du kan gi langvarige orgasmer, trykk her
Hvis du tjener godt, trykk her
osv

Er du bare interresert i å takke ham, send en mail hvor det står:
Tusen takk for den deilighe champagnen jeg og min kjæreste delte sammen på tirsdag på vei hjem fra lesbiskes landsforenings-møtet!
Buona serata

Camilla said...

oj det manglet litt teskt før det... det skulle stå:

Champis burde være obligatisrisk på en tirsdagskveld:) Stilig kafé og fresht innlegg!
Du kan opprette en undersøkelse på...

Natalie said...

...hvis ingen andre har tenkt å ringe han, er det greit om jeg gjør det??

tine said...

Natalie du kan få både telefon nr, hus nr, og fax nr... så hva foretrekker du???

Julia said...

Tine du kan ikke bare gi han bort til natalie uten å forhøre deg med meg. den shampagnen og det visittkortet var da til oss begge!! hehe. neida, tro meg om natalie vil ha han (det vil du ikke, erlend er en million ganger bedre)så er han all yours.

Sætrekjeksen said...

Det viktigste av alle spørsmål er jo om han er hot? Hva står det forresten nederst på kortet? Fikk ikke til å lese det..

Julia said...

det står I am singel, 40 y.o (altså years old) and MAN!! viktig at han skrev det siste altså. hahhaa

Sætrekjeksen said...

Haha! Jeg ER mann altså, lover!!:) Herlig!

Post a Comment