gamle bilder....Innlegg har blitt etterlyst i dag, men siden jeg ikke har så mye på hjertet tenkte jeg at jeg kunne slenge inn noen bilder jeg liker godt. tok de for 2 år siden på cimitero monumentale i milano. se flere om du trykker more... and feel free to coment..... ris og ros...2 kommentarer:

vinniethetsang said...

Elsker kirkegårder, særlig gamle gravsteiner. Hmmmm.....mon tro hvordan min gravstein skal se ut og hva som skal stå på den? Et slags budskap til fremtiden.

natalie said...

et lite tips: jeg er ingen fotograf, men jeg er så heldig å bo med en. han er selvfølgelig mest opptatt at komposisjon og eksponering er viktigst (dvs. at du ikke skal måtte gjøre så mye med det etterpå (darkroom/photoshop)), men jeg har faktisk lært utrolig mange bra ting i photoshop som gir en liten prikk over i'en bare, fra han. F.eks sånn som de statue-bildene dine, kunne du fått de enda bedre frem med litt mer kontrast (som photoshop er genialt å bruke til). veldig greit å bruke om lyset er flatt. ellers syns jeg bildene/komposisjonene var veldig fine! you have a good eye;)

Post a Comment