katt, Religion og et blasfemisk navn!

Kjaere lesere.

Noen av oss liker aa kalle oss dyreelskere, men likevel presterte jeg aa ta liv av eller rettere sagt ikke holde liv i min kjaere gullfisk Judas. Litt diskusjoner rundt dette har brakt opp store sporsmaal som; Var det pga det blasfemiske bibelnavet Judas? Det kan nemlig bekreftes at tidligere gullfisk Jesus ogsaa hadde en kortere levetid. Men hvertfall mine tanker vil ikke utelukke religiose navn paa vaare kjaere smaa, det er jo saa fantastisk mange bra navn! (...)Derfor har vi naa trua paa at katt kanskje er mer passende og robust for et religiost navn. Det skal anskaffes en katt i et koselig hjem i Oslotraktene til sommeren og som i en hver lykkelig familie som venter barn begynner man aa tenke paa navn tidelig i prosessen. Saa vi legger derfor ut en offentlig diskusjon og brainstorming paa religiost navn paa katta.

Herregud og Paven har blitt nevt, samt Froken Bibelstripp og Milde Moses. Kan GUD eller Jomfru Maria fungere?

Selv mener jeg kanskje GUD og Herregud kan bli litt for forvirrende for katten, ettersom dette er ord som kan bli nevt hyppig i enkelte blasfemiske hjem og derfor skape et dilemma for katten. -Roper de paa meg naa eller ikke?

Forslag tas i mot med takk!

kjaerlig hilsen kommende foreldre

2 kommentarer:

Camilla said...

Å kalle katten sin for Ave Maria, syns jeg var fint. Morten som sitter ved min side, ville helt klart kalt katten sin for Frank. Jeg synes ikke å huske at Frank er nevnt i bibelen.. men det funker!

Ok, vi har Judas, Jesus.. ehm.. Paulus og johannes er jo også bibelske... Men de er boooring!

Kjempen Goliat er jo tøft!

Julia said...

altså vi kan jo gå på den motsatte siden av bibelen også, og de mer djevelske navnene.kain og abel, Lucifer, erkengelen gabriell, hva heter sønnen til lucifer? soduma (syndenes pøler), limbo.... siden det jo er JEG som skal flytte sammen Tine og ha hovedansvaret for denne katten ønsker jeg meg gjerne ett forslag til navn for hunkatt og ett for hankatt. vinneren tja, kan få bli gudfar eller gudmor. IL PADRINO DELLO GATTO!

Post a Comment