JULETRE FRA SKOGEN


Kom over denne kjempe søte siden der du kan velge ut ditt helt personlige juletre, som så blir levert i Oslo på en avtalt dag. Treet lever da helt frem til du får det, de har veldig søte navn, og man sparer miljøet for masse frem og tilbake transport.
I tillegg har de laget verdens fineste hjemmeside som til og med har bruksanvisning for juletre og det synes jeg de burde litt kudos for. (...)


Så er du hjemme i Oslo eller kjenner noen som synes det å kjøpe juletre er noe stress; ta en titt på denne siden da vel og om du ikke vil ha tre så burde du uansett ta en titt på siden bare for å le av de fantastiske tittlene de har gitt trærne!

http://www.juletrefraskogen.no/

4 kommentarer:

Natalie said...

Oi, oi, oi så genialt konsept. Dette var virkelig et gjennomført prosjekt som man virkelig kan ha råd til! Jeg har jo ikke behov for juletre selv i år-- men skal sende linke til min familie! Det eneste problemet med dette konseptet però, er at folk har gjerne en tradisjon med å gå ut å håndplukke grana selv- og det mister man jo til en viss grad muligheten her. Luktene, stemningen, mørket-- MEN, for øko-bevisste eller late eller folk med lite tid eller rett og slett folk som driter i tradisjonene (eller naturen) men er jævlig keen på et tre på døra; KJØR PÅ!!

tine said...

wowo.... fantastisk!! Herlig, skulle ønske de også kunne shippes utenlands !!!

I så fall ønskes # 096 Fred Olsen til Milano med det samme!!

Julia said...

jeg må nok si at treet "jesus" er en klar favoritt hos meg...

Sætrekjeksen said...

Fantastisk! Jeg synes slim fit også er en god julegranbeskrivelse! :) for ikke å nevne Nakkeskadet..! Et god konsept med et fantastisk åpningsbilde!

Post a Comment