THE END for 2007 (takk gud)


Da var endelig siste dag i 2007, det verste året i mitt liv, endelig kommet!! Selv om 2007 har vært ett bedritent år har jeg allikevel ett par veldig gode minner fra året som er godt! En av dem er jo at da jeg og Natalie satt å snakket om å lage denne siden, og faktsik bare gjorde det. Og til tross for at det har vært litt dødt her i juleferien så har vi på mellom 50-100 lesere hver dag og det synes jeg er verdt ett ekstra stjerneskudd! håper flere vil lese, flere vil skrive på denne siden i året (årene?) som kommer! Godt nytt år alle sammen! xxx Julia (ps. trykk på more om du vil se min pompøse takke-liste..obs obs..noe intern)

Min pompøse takke-liste for året som er gått:

1. Takk til gullfisken Jesus som desverre døde i påsken, og gullfisken Judas som tok sitt eget liv før jul..
2. takk til Kirsti for sykehus support! MORFIN hadde ikke vært like gøy uten deg!
3. tusen takk til TINE for at du sendte meg en realation-ship request på facebook, og at du deretter ville inngå ett FAKET-VIRITUELT-LESBISK-EKTESKAP med meg! you are one of a kind!
4. TINE, MILLE OG KIRSTI: for en topp tur til Bracelona!
5. NATLAIE OG ERLEND: mange digge middager, tv-sløøving, og ikke minst en utrolig bra alpe tur!
6. takk til en viss IDIOT for breaking my heart, takk skal du faen meg ha!
7. Takk til BRUNA for den verste lasagnen jeg noensinne har spist men ellers en utrolig hyggelig alpe-helg!
8. Takk takk takk for at JORDAN CATALANO i "My so called life" for mange år siden var den første seksuelle våkningen for mange av oss, deretter takk for at noen la ut serien på tv-links 20 år senere og til slutt... Takk GUD for at jeg og Kirsti dro på nattkino akkuart den kvelden JARED LETO bestemte seg for å se Oceans 13 i Milano..
9. Takk for herlige Antony and the Johnsons konserten, til tross for at han hadde mistet stemmen, og for pompøse Rufus i glittrende paljett-dress i conservatorio di giuseppe verdi!
10. Takk til ...noen jeg har glemt da?

1 kommentarer:

natalie said...

oi oi oi, for en takkeliste, jeg er imponert over at du faktisk hadde plass til så mye glede etter et sånt år;) Men da er det jo godt å ha mennesker som bruna f. eks. -glad for å se henne der! Glad for at jeg kunne være med på den!!

Post a Comment